Notice
  • The was a problem converting the source image.
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/drammensjo/galleri/7
Medlemsmøte og -middag 30. mars 2012

Vedrørende medlemsmøtet henvises det til Møtereferater. Director Sales i Becker marine systems, Walther Bauer, holdt et intersssant foredrag om "the challenging world of state-of-the-art rudder and nozzle systems". Foredraget ble holdt på engelsk, men det voldte ingen problemer. Beckers var også representert ved Country Manager Norway, Jan Peter Fosland. Tradisjonen tro var det foredragsholderen som takket for maten, noe han gjorde på en elegant og kortfattet måte.
{gallery}7{/gallery}